Jolanta Kovářová

Učitelka pořádku
koordinátorka stěhování

Každý den vám přináší příležitost se nadechnout, zout boty a tančit.

Jolanta Kovářová

Učitelka pořádku
koordinátorka stěhování

Každý den vám přináší příležitost se nadechnout, zout boty a tančit.

Jedním z mých poslání je učit, jak domácnosti uspořádat, a hlavně jak nedovolit, aby se nepořádek domů vrátil. Pokud si ponecháme pouze to, co máme rády a používáme, pak se náš domov promění v oázu klidu a pohody, kde se cítíme opravdu doma.

Tím druhým je usnadnit proces stěhování od vytřídění věcí a správnou recyklaci ve „starém bydlišti“ po zabalení a vybalení, a následné nastavení systému v „novém domově“, aby odpovídal potřebám těch, kteří se stěhují.

Rezervujte si úvodní konzultaci k uspořádání domácnosti zdarma. Společně probereme, s čím vám mohu pomoci. Domluvíme plán, jak budeme dál postupovat.

Vybereme nejvhodnější metody, jak přehledně uspořádat vaši domácnost jednoduše, efektivně a podle vašich představ. Prozradím vám, jak získat skutečnou kontrolu nad domácností a vědomě se rozhodovat o tom, co bude mít u vás doma místo.

Zorganizované stěhování je jednodušší stěhování. Provedu vás každým krokem – od protřídění věcí, které již nepotřebujete, přes efektivní balení a logistiku, až po vybalování a vytvoření snadno udržitelného pořádku ve vaší nové domácnosti.

Nepořádek nejsou jen věci na vaší podlaze. Je to cokoliv, co stojí mezi vámi a životem, který chcete žít.

Jolanta Kovářová logo

Úklid zevnitř ven

Naučte se, jak jednoduše a účinně uspořádat domácnost tak, aby se vám doma tento nastavený pořádek dařilo i udržet. Věci dostanou své místo a váš byt či dům svůj řád. Konečně pochopíte, že míň věcí znamená víc prostoru, více času i peněz.

Úklid zevnitř ven

Úklid domácnosti začíná nejdřív v hlavě. Prostředí, ve kterém žijete, je odrazem toho, co prožíváte uvnitř. Viděla jsem, že pokud nejdřív nezjistíte, proč se vám věci doma hromadí a vy se s nimi nedokážete rozloučit, chaos se bude do vaší domácnosti stále vracet. 

Při uspořádání domácnosti často začínáme Diagnostikou, kterou si můžete stáhnout v záložce ke stažení. Je to pomůcka, která odhalí, co se skrývá za nepořádkem v domácnosti.

Uspořádání domácnosti v 6 jednoduchých krocích

Život není o úklidu, ale v uklízeném a uspořádaném domově se lépe žije.

Jolanta Kovářová logo

JAK SE PŘESTĚHOVAT BEZ STRESU A ZAČÍT BYDLET

5 kroků k novému začátku

Všichni jsme se už alespoň jednou za život stěhovali, a tak víme, že je to hlavně velký stres. 

Mám dobrou zprávu: Nemusí to tak být.

Můj strukturovaný přístup a zkušenosti vám pomohou minimalizovat stres spojený se stěhováním. Budete mít jasný plán a podporu na každém kroku, což vám umožní se soustředit na to, co je pro vás skutečně důležité.

"Nikdy nevíme, kolik věcí se u nás nahromadilo, dokud se nestěhujeme."

EFT Tapping ikona
Jolanta Kovářová
Jolanta Kovářová

Jsem Jolanta Kovářová

UČITELKA POŘÁDKU

KOORDINÁTORKA STĚHOVÁNÍ

MILOVNICE VĚDOMÉHO MINIMALISMU A ŽIVOTA

Miluji cestování, ale taky se ráda vracím domů. Za svůj život jsem žila celkem v pěti zemích včetně ČR a vystřídala dohromady 16 adres. To mě naučilo přestat se obklopovat zbytečnostmi a nechávala si doma jen ty věci, které jsem skutečně využívala. Jenže ani tak se mi stále nedařilo udržet svoji domácnost v takovém stavu, jak bych si přála.

ÚKLID ZEVNITŘ VEN

V lednu 2017 jsem se si přečetla článek o úklidové guru Marii Kondo. Uklidila jsem svůj byt podle její metody Konmari a když otevřela kurz pro budoucí Konmari konzultantky v New Yorku, bylo rozhodnuto. Po ročním procesu certifikace jsem se stala první Konmari konzultantkou v ČR.

6 let učím české ženy, jak na úklid podle této japonské metody. Během sedmi let jsem však čím dál víc viděla, že jedna metoda není pro všechny. Při uspořádání domácnosti vybereme takové metody a systémy, které se nejlépe přizpůsobí konkrétním potřebám každé domácnosti na míru.

STĚHOVÁNÍ BEZ STRESU

Efektivní stěhování začíná u dobré organizace. Nejlepší způsob, jak si udělat pořádek ve svých věcech a zbavit se všeho, co už nepoužíváte, nelíbí se vám, nebo to prostě nepotřebujete – Přestěhujte se. Nemyslím, že byste chtěli tahat s sebou všechny věci, co se vám doma nashromáždily.

Ať už jste naposledy stěhovali pár bloků dál, nebo až na druhý konec republiky, nejspíš jste si po tom všem řekli: „Už nikdy!“ Ale život je nevyzpytatelný, a tak se dříve nebo později opět ocitnete uprostřed hromady krabic a s lepicí páskou v ruce.
Chcete-li, aby tentokrát všechno šlo hladce, jste na správném místě. Mám pro vás důkladný stěhovací plán – krok za krokem, s jasným harmonogramem, který minimalizuje stres a zajistí, že na nic nezapomenete.

Jolanta Kovářová podpis

Reference

Blog

Newsletter

Zaregistrujte se do mého newstletteru, aby vám nic neuniklo.

Nový online kurz!

Méně chaosu – více života: Krok za krokem k uspořádanému domovu

6 týdnů transformačního kurzu